De Sterrenstudio vanaf 23 januari op Studio 100 TV

Begin november gingen James en Joyce opzoek naar echte podiumbeesten voor een nieuwe programma: De Sterrenstudio. In het programma krijgen twee podiumbeesten de kans om te schitteren in de wereld van Studio 100 TV. De spelshow zal vanaf 23 januari 2016 uitgezonden worden op Studio 100 TV.

In De Sterrenstudio krijgen telkens twee kandidaten de kans om te schitteren in de wereld van Studio 100 TV. Eerst kruipen ze zélf in de huid van Studio 100-figuren. Daarna stelen de 2 sterren al zingend of dansend de show in de studio en overtuigen ze het publiek en de kijkers van hun zang- en danskunsten. Bovendien nemen 2 teams van sterspelers het in verschillende rondes tegen elkaar op in een swingend muzikaal spel. De spanning zal te snijden zijn! Niemand minder dan de enthousiaste Studio 100 TV-gezichten James en Joyce leiden de show in goede banen.

In de eerste aflevering van De Sterrenstudio nemen sterdanseresje Elyse en nachtegaal Obe het tegen elkaar op in het spannende sterrenspel. Ook neemt team rood het onder leiding van sterspeler Julie op tegen team blauw van sterspeler Wannes.

De Sterrenstudio – vanaf 23 januari elke zaterdag om 8u05 en 17u10 op Studio 100 TV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *