Anubis en de Wraak van Arghus: 500.000 bezoekers!

De tweede bioscoopfilm van de succesvolle serie Het Huis Anubis die te zien is op Nickelodeon, is een schot in de roos.

Sinds de première van de film ‘Anubis en de wraak van Arghus’ op 16 december zijn inmiddels al zo’n 500.000 mensen in België en Nederland naar de film gaan kijken.

Tijdens de komende krokusvakantie loopt er nog een leuke actie waarbij je bij aankoop van een ticket voor de film een gratis en exclusief Anubis-stickerpakket krijgt. Ook de andere Studio 100 productie, Plop en de Kabouterbaby doet het nog steeds uitstekend. Voor deze kinderfilm staat de teller inmiddels op ruim 275.000 bezoekers.

Na twee maanden staan zowel Anubis en de wraak van Arghus als Plop en de Kabouterbaby nog steeds in programmatie in diverse bioscopen. Studio 100 bewijst eens te meer dat hun filmproducties massaal gesmaakt worden door het jonge publiek.

In Anubis en de wraak van Arghus vertolkt Peter van den Begin de rol van Arghus. Arghus is de bewoner van een oud landhuis die verbitterd is door gebeurtenissen uit het verleden. Manus, de vader van Arghus, wordt vertolkt door Bram van der Vlugt, o.a. gekend van de televisieserie Keyzer en De Boer Advocaten. De overige cast van Anubis en de wraak van Arghus bestaat onder andere uit Iris Hesseling (Amber), Kevin Wekker (Appie), Lucien van Geffen (Fabian), Marieke Westenenk (Joyce), Vincent Banic (Mick), Loek Beernink (Nienke), Gamze Tazim (Noa), Vreneli van Helbergen (Patricia) en Sander van Amsterdam (kleine Robbie).

In Plop en de Kabouterbaby maken naast de alom bekende kabouters Plop, Kwebbel, Klus en Lui ook tal van andere kabouters hun opwachting in het Kabouterbos, waaronder Johan Boskamp (Kabouter Circusdirecteur), Ron Brandsteder (Fijnproefkabouter), Piet Huysentruyt (Kookhulpkabouter), Jean-Marie Pfaff (gewichtheffer en messenwerper van het kaboutercircus), Kobe van Herwegen (jongleur), Sofie van Moll en Jenne Decleir (het kabouterclownkoppel).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *