K3 neemt clip op van zomersingle Whoppa!

Op zondag 11 maart 2018 namen de meiden van K3 de videoclip van hun gloednieuwe zomersingle ‘Whoppa’ op in Brugge. De videoclip zal op 24 maart gelanceerd worden op Studio 100 TV en op Youtube. De single zal vanaf 16 maart beschikbaar zijn op iTunes en diverse streamingdiensten. 

Wat de meiden van K3 betreft, mag de zomer stilletjes aan beginnen, want vandaag namen Hanne, Klaasje en Marthe de videoclip van hun gloednieuwe zomersingle ‘Whoppa’ op in Brugge. De O in Whoppa! was niet ver te zoeken: de clip is één groot feest vol bollen, bogen, springballen en bokalen! De clip van Whoppa! heeft ook een stoere kant: je ziet streetdancers, een skatecrew, BMXers en rolschaatsers. K3 swingde er op los, gekleed in een fantastische rollerdisco outfit.

De gloednieuwe zomersingle ‘Whoppa’ zal vanaf 16 maart beschikbaar zijn op iTunes en de diverse streamingdiensten. Tevens zal het nummer ook gebracht worden tijdens de ‘K3 Vlindershow’, die volgend weekend in première gaat in Hasselt.

De videoclip zal gelanceerd worden op zaterdag 24 maart op Studio 100 Tv en Youtube. Houders van de Studio 100 GO Pass kunnen de clip al vanaf 21 maart zien en vanaf dan zal de clip ook te zien zijn op ‘Studio 100 Hits’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *