Voordelig tarief voor inwoners van De Panne en Veurne in Plopsa Theater

Inwoners van De Panne en Veurne kunnen tegen een gereduceerd tarief kaarten kopen voor concerten in het Plopsa Theater. Plopsa wil zo bijdragen aan de culturele uitstraling van de regio.

Inwoners van De Panne en Veurne genieten 25 procent korting bij de aankoop van tickets voor concerten in het Plopsa Theater. De korting geldt voor voorstellingen die Plopsa in eigen beheer organiseert en voor zo goed als bijna alle concerten die door externen georganiseerd worden in het Plopsa Theater.

CEO Steve Van den Kerkhof licht toe: “We willen ons theater niet alleen voor parkshows of nationale evenementen zoals Miss België gebruiken. We willen het Plopsa Theater ook regionaal profileren en zo bijdragen tot de culturele uitstraling van de regio.”
“Het spreekt voor zich dat we voor een samenwerking te vinden waren,” zegt burgemeester van De Panne Ann Vanheste. “We werken al jaren voor verschillende projecten op een goede manier samen met Plopsa.”
“Het is voor de inwoners van Veurne een meerwaarde dat ze tegen een voordelige prijs concerten kunnen meepikken in het prachtige Plopsa Theater. Wij zijn heel tevreden over deze samenwerking,” zegt burgemeester van Veurne Peter Roose.

Inwoners van Veurne kunnen kaarten aan een voordeeltarief kopen in de bibliotheek van Veurne. De Pannenaars kunnen tickets kopen bij de Dienst Toerisme. De  voordeelprijs wordt alleen toegekend op vertoon van de eigen identiteitskaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *