Maureen Vanherberghen speelt hoofdrol in ‘Ketnet Musical – TROEP’

Zonet hebben Studio 100 en Ketnet de titel en één van de volwassen hoofdrolspelers van de nieuwe Ketnet Musical bekend gemaakt. Maureen Vanherberghen, bekend van de Ketnetband en van de Helden van Ketnet, zal in Ketnet Musical – TROEP één van de volwassen hoofdrollen voor haar rekening nemen.

Op een pleintje tussen appartementsgebouwen, ligt er troep. En niet zo’n klein beetje ook. Wat ooit een plein was waar jongeren konden skaten of voetballen of gewoon chillen, is nu een stort geworden. Dimitri, de stadsarbeider die verantwoordelijk is voor dit pleintje, heeft zijn opruimacties gestaakt. Het heeft toch geen zin. Iedereen blijft maar vuilnis op het pleintje dumpen. Tot een paar kids het grondig beu zijn en samen in actie komen! Geholpen door Dimitri en secretaresse Claire proberen ze van dit stort weer een plein te maken waar iedereen een plek heeft.

Maureen Vanherberghen is alvast gecast in één van de volwassen hoofdrollen. Ik kan nog eens iets van mijn Bucketlist schrappen. Hoe goed is dat! Dat ik graag zing is al lang geen geheim meer maar een theater is toch net iets anders dan een festivalpodium. Kostuumwissels, rushen achter de schermen, en letterlijk met een hele troep op het podium. Veel goesting in deze nieuwe challenge! Aldus Vanherberghen.

Tevens werd met deze aankondiging het themalied én de bijhorende videoclip gelanceerd.

Tickets en info

De ticketverkoop voor Ketnet Musical – TROEP is zopas van start gegaan. De musical zal tussen 9 maart 2019 en 1 juni 2019 te zien zijn in De Panne, Oostende, Hasselt, Gent en Antwerpen. Tickets kosten tussen de 20 en 38,99 euro.

Kijk voor meer info over de ticketverkoop op Studio100.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *