St100 Media bereikt akkoord verdeling films in Duitsland

Universum Film zal in het Duitse taalgebied instaan voor de verdeling van enkele aankomende films zoals de eerste langspeelfilm van Maya de Bij. 

Studio 100 Media, de Duitse vestiging van Studio 100 gespecialiseerd in de verdeling van de (televisie)rechten uit de portfolio van Studio 100, heeft een akkoord bereikt met Universum Film GmbH voor de verdeling van vier aankomende filmtitels in het Duitstalige taalgebied. Concreet gaat het over de eerder aangekondigde film van Maya de Bij en drie aankomende projecten van Studio 100 Film: Wickie de Viking – de film, Heidi – de film en Blinky Bill – film.

De première van de eerste film van Maya de Bij is, in Duitsland, voorzien voor september 2014. ‘Maya de Bij – de film’ is een Australisch/Duitse co-productie tussen Studio 100 Media en Buzz Studios. De regie van deze film is in handen van Alexs Stadermann, die eerder meewerkte aan films als Bambi 2, Tarzan 2 en The Lion King (De Leeuwenkoning).

Patrick Elmendorff van Studio 100 reageert opgetogen over deze samenwerking: “We hebben met Universum Film een goede partner gevonden en kijken uit om met hen – nu en in de toekomst – samen te werken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *