Extra voorstellingen voor Ketnet Musical – Team U.P.

Op 3 maart gaat de nieuwe Ketnet Musical – Team U.P. in première in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. De ticketverkoop verloopt ondertussen als een sneltrein, met reeds 25.000 verkochte tickets. Om aan de enorme vraag naar tickets te kunnen beantwoorden, heeft Studio 100 beslist 3 extra voorstellingen in te lassen in het Capitole te Gent op dinsdag 1 mei. 

Na het ongelofelijke succes van Kadanza, Kadanza T2gether en Unidamu, gaat op 3 maart in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne de nieuwe Ketnet Musical – Team U.P. in première. In deze nieuwe musical volgen we de jongeren aan het topsportinternaat U.P. met o.a. Sander Gillis, Goele De Raedt en Jolien De Clerck met nummers uit het Studio 100- en Ketnet-repertoire, aangevuld met enkele nieuwe songs.

Het is reeds de vierde incarnatie van de Ketnet Musical, en het concept in populairder dan ooit. Ondertussen werden er reeds 25.000 tickets verkocht voor de musical. Nog nooit eerder in de geschiedenis van de Ketnet Musical werd de kaap van 25.000 verkochte tickets zo snel bereikt.

Wegens het gigantische succes, hebben Studio 100 en Ketnet beslist om drie extra voorstellingen in verkoop te brengen. Deze drie extra voorstellingen zullen gespeeld worden op dinsdag 1 mei 2018 in het Capitole te Gent.

Het Verhaal

In het topsportinternaat U.P., waar kracht en prestatie hoog in het vaandel staan, is alles één grote competitie. Wie is de snelste? Wie is de sterkste? Wie is de populairste? Alles draait om één ding: de allerbeste zijn. In deze school komt Lars terecht, de zoon van een groot sporter. Dit hoort zo voor een zoon van een sportman, maar Lars zou eigenlijk liever muziek maken dan sporten. Op U.P. is niet iedereen even blij met zijn komst. En wanneer de directrice, omwille van zijn vaders bekendheid, Lars voortrekt, is het hek van de dam en staat de hele school op stelten.

Tickets en info

Ketnet Musical – Team U.P. is vanaf 3 maart 2018 te zien in het Plopsa Theater in De Panne, het Ehtias Theater in Hasselt, het Capitole in Gent, het Kursaal in Oostende en in de Stadsschouwburg van Antwerpen.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €20 en zijn verkrijgbaar via de website van Studio 100.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *