Bol & Smik en Amika vanaf maandag beschikbaar in Wanagogo

Goed nieuws voor de Wanagogo-fans: vanaf maandag 15 augustus zullen de Studio 100 reeksen Amika en Bol & Smik beschikbaar zijn in Wanagogo. Ook kan je vanaf nu je geheugen trainen in een nieuw spelletje: Samson GENIE! 

Wanagogo, de Studio 100 app waarin je spelletjes speelt, muziek beluistert en Studio 100 content bekijkt, wordt opnieuw uitgebreid. Vanaf maandag 15 augustus zullen er 2 nieuwe reeksen aan de app toegevoegd worden: Amika, de succesvolle paardenreeks rond Merel en het paard Amika én de poppenreeks Bol & Smik, die door Studio 100 tezamen met de BBC werd geproduceerd.

Bol & Smik

Bol & Smik vertelt het verhaal van 2 boezemvrienden: Bol en Smik. Ondanks het feit dat ze allebei zeer verschillend zijn, zijn de twee de beste vrienden! Bol is voorzichtig, heel groot, bedachtzaam, eerlijk en attent. Smik is heel klein, snel, uitbundig, luid en dramatisch. De 2 vrienden kijken elk vanuit hun eigen perspectief naar het leven.

De reeks werd onder de naam ‘Big & Small’ geproduceerd door Studio 100, BBC, Kindle Entertainment en 3J’s Entertainment, een Canadese poppenstudio. De reeks werd aan meer dan 30 landen verkocht, waaronder Spanje, Rusland, Canada, Duitsland en Frankrijk.

En vanaf nu kunnen ook alle Wanagogo-abonnees genieten van deze leuke reeks, waar, wanneer en zo vaak ze maar willen!

Amika

Amika vertelt het verhaal van Merel De Ridder, die in het geheim een baantje aanneemt bij een manege als stalhulp. Hier komt ze in contact met het wilde paard Amika, die niemand rond zich verdraagt, behalve Merel … De twee krijgen een band, en al snel wordt het duidelijk dat Merel op Amika moet gaan rijden, om het paard te redden!

Amika werd door Studio 100 geproduceerd voor Ketnet. De reeks werd nadien met succes verkocht aan verschillende landen, waaronder Nederland, Duitsland en Italië.

Maar er is meer …

En de pret houdt niet op bij Wanagogo: vanaf half augustus kan je ook genieten van een gloednieuwe show “Bumba en het magische wonderboek” van het vrolijke clowntje Bumba & zijn vriendjes!

Naast deze nieuwe reeksen en show, is er ook een gloednieuw spelletje in Wanagogo beschikbaar. Vanaf nu kun je in het spel ‘Samson GENIE’ je geheugen trainen en je zo op een leuke manier voorbereiden op de terugkeer naar school!

Samson GENIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *