Al ruim 210.000 bezoekers voor 3de Mega Mindy film

De derde bioscoopfilm van Mega Mindy is opnieuw een schot in de roos want inmiddels gingen er al meer dan 210.000 bezoekers in België en Nederland naar “Mega Mindy & de Snoepbaron” kijken.

“Mega Mindy & de Snoepbaron” begint vandaag aan zijn vierde speelweek en is te zien in zowel België als Nederland. Naast gastacteurs Johny Voners, Tristan Versteven, Angela Schijf & judoka Dennis van der Geest, is ook atlete Elodie Ouedraogo heel kort te zien in de film.

De regie van “Mega Mindy & de Snoepbaron” is in handen van Vincent Rouffaer. De productie ligt bij Studio 100. De film loopt sinds 21 december in de bioscopen en wordt in Vlaanderen verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD) en in Nederland door Independent Films.

Synopsis:

In ‘MEGA MINDY EN DE SNOEPBARON’ staat Mega Mindy voor haar moeilijkste strijd ooit, want door toedoen van de gemene snoepbaron moet ze het opnemen tegen de mensen waarvan ze echt houdt, en zelfs tegen Mega Toby…

Alles draait om liefde en snoep in deze film. Mieke wil Toby voor zich winnen met een liefdesdrankje van Opa Fonkel. Maar voor Mieke de kans krijgt, wordt het drankje gestolen én wordt Oma Fonkel ontvoerd. Al snel blijkt dat de valse snoepbaron Louis hier achter zit. Door een gemene list komen de vrienden van Mieke één voor één in de macht van de snoepbaron…

Zal Mega Mindy haar geliefden kunnen redden? Het wordt een uiterst spannende race tegen de klok… Hopelijk lukt het haar om samen met Mega Oma het kwaad te trotseren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *