Studio 100 en Shout! verlengen distributiedeal

Begin 2015 bracht Shout! Factory de allereerste Maya de Bij animatiefilm uit in de Amerikaanse bioscopen. Nadien werd de film er ook op home-media uitgebracht en uitgezonden op televisie. Studio 100 Media en Shout! Factory kondigen nu de verlenging van hun distributiedeal aan voor de volgende animatiefilms rond Maya de Bij. 

In de verlenging van de deal krijgt Shout! Factory de exclusieve Noord-Amerikaanse distributierechten van de komende Maya de Bij-animatiefilms, waaronder de distributie in bioscopen, maar ook op home-media, televisie-uitzendrechten, …

Shout! Factory is alvast gestart met de voorbereidingen voor de in 2017 verschijnende film ‘Maya the Bee 2: The Honey Games’.

Patrick Elmendorff, CEO van Studio 100 Media: “We zijn enorm verheugd dat wij een nieuw hoofdstuk kunnen toevoegen aan het succesvolle verhaal van Maya de Bij. We hebben met héél veel plezier de overeenkomst met Shout! Factory verlengd voor de volgende films. We hopen dat we met dit nieuwe avontuur van Maya de Bij kinderen en families over heel Noord-Amerika kunnen bereiken en entertainen, net zoals we dat deden met de eerste film.

“Maya de Bij is niet enkel een groeiend merk, maar ook een héél aantrekkelijke familiefilm” vertelt Jordan Fields, aankoopdirecteur bij Shout! Factory. “We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe avonturen van Maya zullen beschikken over dezelfde winnende combinatie van humor, avontuur en schattigheid waarmee de eerste film gekenmerkt werd.”

Melissa Boag, Senior VP Kids and Family entertainment bij Shout! Factory: “We zijn enorm enthousiast en verheugd dat Studio 100 opnieuw voor Shout! heeft gekozen als partner voor de Maya de Bij filmserie. Het afgelopen jaar plukten we de vruchten van het groeiende succes en naamsbekendheid van Maya bij het Noord-Amerikaanse publiek. We kijken er naar uit om de aankomende films via verschillende platformen aan te bieden aan de Noord-Amerikaanse families.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *