Plopsaland De Panne sleept 3 awards in de wacht

Vandaag vond in het pretpark Walibi de 7de editie plaats van De Diamond Themepark Awards. En ook dit jaar heeft Plopsaland enkele prijzen in de wacht kunnen slepen.

Bij de eerste vijf edities van de awards werd Plopsaland verkozen tot ‘Meest Kindvriendelijke Pretpark van België’. Vorige jaar daar en tegen kregen ze zelfs de award voor  ‘Meest Kindvriendelijke Pretpark van België én Nederland’. Dit jaar stemden 47.000 pretparkliefhebbers Plopsaland opnieuw tot  ‘Meest Kindvriendelijke Pretpark van België’.

Patrick Joossens, organisator van de Diamond ThemePark Awards

“Het park is een droom voor kinderen van alle leeftijden. Plopsaland De Panne heeft voor elke leeftijdscategorie enorm veel te bieden, gaande van een spannende tocht op Anubis The Ride of SuperSplash tot de vele attracties in Mayaland. Bovendien is er de mogelijkheid om hun favoriete televisiehelden te ontmoeten tijdens een meet&greet of de talloze evenementen en liveshows. Daarnaast spreekt Plopsaland De Panne enorm tot de verbeelding van elk kind door de ver doorgedreven thematisering. Tenslotte houden we bij onze beoordeling ook rekening met praktische voorzieningen, zoals buggyparkings, de mogelijkheid om luiers te verversen en een aangepast attractieaanbod voor diverse leeftijden.”

En ook Anubis The Ride werd voor de 6de maal verkozen tot ‘Beste Achtbaan van België’! Bezoekers worden hierbij in 2 seconden tot een snelheid van 90 km/u gelanceerd.

Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne

“We zijn uiteraard bijzonder trots dat we beschikken over de allerbeste achtbaan van België. Daarnaast zijn we opgetogen dat we in 2017 ook de gloednieuwe houten coaster Heidi The Ride op de lijst van kandidaat-winnaars zullen kunnen toevoegen.”

Het Prinsessia restaurant komt als nieuwkomer binnen als  ‘Beste Restaurant van België’.

Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne

“Een belangrijk percentage van onze bezoekers verkiest om – in plaats van een snelle hap – in alle rust à la carte te eten. Met het Prinsessia Restaurant spelen we in op de specifieke vraag naar bediening aan tafel en klassevolle gerechten. De thematisering en setting maken de beleving compleet. Iedereen die hier komt eten wordt vorstelijk behandeld.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *