K3 ontvangt platina voor DVD K3-show MaMaSé!

K3 sloot gisteren de reeks van volledig uitverkochte shows, ‘K3 en de Wondermachine’, af in Martiniplaza te Groningen. Net voor de allerlaatste show werden de meiden verrast door de uitreiking van de platina DVD van hun vorige succesvolle theatershow MaMaSé!

Van deze DVD werden inmiddels ruim 85.000 exemplaren verkocht in heel Nederland! Naast de DVD is ook de CD MaMaSé zeer succesvol, deze CD werd tripple platina! Daarvan werden meer dan 300.000 exemplaren verkocht!

Nog meer K3!
De laatste show van ‘K3 en de Wondermachine’ is geweest. Gelukkig hoef je niet lang te wachten voordat je de meisjes weer in levende lijven kan ontmoeten. Deze zomer zal K3 optreden tijdens het tiende Zomerfestival op 25 en 26 juni 2011 in Ahoy Rotterdam. Daarnaast zijn de meiden deze zomer te zien in de nieuwe K3 musical ‘Alice in Wonderland’.

Als je niet kan wachten tot deze zomer kun je in het voorjaar van 2011 K3 al bewonderen in de nieuwe sitcom ‘Hallo K3!’ te zien op de Tros. Kortom, de meisjes van K3 kun je niet te missen!

Tickets  bestellen
Tickets voor  het Zomerfestival en ‘Alice in Wonderland’ zijn te bestellen via See Tickets: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.), www.seetickets.nl.

Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen die variëren van 15 tot 40 euro ex. reserveringskosten. De officiële kaartverkoop voor de shows gaat enkel via See Tickets en de Nationale Theaterkassa. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *