Welkom bij K3! binnenkort op NPO3

In Welkom bij K3! arriveren Hanne, Klaasje en Marthe in hun gloednieuwe loft. Tijdens het inrichten ervan, vinden ze allerlei leuke spulletjes uit de voorbije 17 jaar K3. De reeks werd reeds in Vlaanderen uitgezonden op Studio 100 TV en vtmKzoom. Vanaf maandag 22 februari zal de reeks ook te zien zijn op de Nederlandse zender NPO3. 

In dit gloednieuwe K3-programma zien we de K3’tjes toekomen in een lege loft… hun nieuwe stekje! Er staan enkel verhuisdozen met ‘K3’ op. Samen richten ze hun nieuwe stekje in… in de dozen ontdekken ze allerlei K3-materiaal zoals DVD’s, CD’s, fotokaders, kleedjes, rekwisieten en veel meer uit de voorbije 17 jaar K3. Dit levert uiteraard gesprekstof op … ze halen herinneringen op en dromen van wat zij allemaal gaan meemaken in de nabije toekomst nu ze hun eerste stappen zetten als K3.

Welkom bij K3! zal vanaf maandag 22 februari t.e.m. vrijdag 26 februari uitgezonden worden op de Nederlandse zender NPO3 rond 8:00 uur. Meer informatie over de reeks is te vinden in onze Plopsabase.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *