Marie Verhulst neemt het op tegen Natalia in ‘Boxing Stars’

Op 29 maart lanceert vtm het nieuwe programma ‘Boxing Stars’, waarin bekende Vlamingen het tegen elkaar opnemen in de boksring. Marie Verhulst, die bekend werd als Charlie in ‘Ghost Rockers’ zal het in de eerste aflevering opnemen tegen de “Vlaamse Tina Turner”, Natalia. 

Marie Verhulst, dochter van Studio 100-oprichter Gert Verhulst en actrice in de populaire jongerenreeks ‘Ghost Rockers’, zal de spits afbijten in het nieuwe vtm-programma ‘Boxing Stars’, waarin bv’s het tegen elkaar opnemen in de boksring.

In de eerste aflevering van het nieuwe vtm-programma gaan we direct van start in de categorie van de zwaargewichten. Bij de vrouwen zal Marie Verhulst het opnemen tegen niemand minder dan Natalia, de “Vlaamse Tina Turner”.  Bij de mannen mogen Kamal Kharmach en Erik Goossens de spits afbijten.

Marie Verhulst“Ik wil de eer van de familie Verhulst redden. Met mijn lange armen kan je raken zonder geraakt te worden. Daar heb ik wel geluk mee.”

Marie is vegetariër, maar lust haar tegenstandster rauw. Ze is uit op revanche voor haar broer Viktor, die zijn kamp tegen VTM NIEUWS-sportanker Maarten Breckx verloor in de eerste editie van Boxing Stars bij CAZ. Papa Gert en broer Viktor zitten alvast klaar om haar naar de overwinning te schreeuwen en ook zij geloven in de kansen van Marie.

“Ons Marie is mentaal heel sterk en als ze een doel heeft dan gaat ze ervoor, dus dat gaat ze tegen Natalia ook doen”, zegt Viktor.

“Ik wil mijn dochter niet alleen in het donker tegenkomen”, vult Gert al lachend aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *