Koen Crucke kondigt nieuwe reeks Samson & Gert aan!

Begin dit jaar vertelde Gert Verhulst op de Vlaamse radiozender MNM dat de cast van Samson & Gert graag nog een reeks afleveringen rond de populairste hond van de lage landen zouden maken, en het ziet er naar uit dat het er van gaat komen! In een uitgebreid interview met Dag Allemaal verklapte Koen Crucke dat er in oktober van dit jaar opnames gepland staan voor een nieuwe reeks van Samson & Gert!

In 2014 werd er na 10 jaar een nieuwe reeks van Samson & Gert opgenomen, namelijk ‘Samson & Gert Winterpret’, en de reeks was meteen een schot in de roos. De eerste uitzendingen van Samson & Gert Winterpret waren een waar kijkcijferkanon voor Ketnet: maar liefst 117.000 mensen keken naar de start van de nieuwe reeks.

Na 2 jaar zonder nieuwe afleveringen, ziet het er naar uit dat de fans opnieuw getrakteerd zullen worden met nieuwe afleveringen van hun favoriete reeks. Koen Crucke vertelde vandaag in een interview met Dag Allemaal dat er in oktober van dit jaar opnames gepland staan voor een nieuwe reeks afleveringen van Samson & Gert. Of het gaat om een gloednieuwe reeks, of nieuwe afleveringen van Samson & Gert Winterpret, is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *