Griezelplezier bij Ketnet en Plopsaland

Tijdens de herfstvakantie is het weer griezeltijd bij Ketnet. Niets zo plezant als samen met vrienden of familie gezellig bibberen en beven voor de buis of tijdens een bezoek aan Ketnet Halloween in Plopsaland De Panne.

Op Ketnet zorgt Piet Piraat voor het bibberplezier met een aantal griezelspecials en wie het griezelen aan den lijve wil ondervinden, moet tijdens de herfstvakantie (27 oktober tot 4 november) zeker naar Ketnet Halloween in Plopsaland De Panne.

De Pompoenkoning heeft er enkele leuke griezels uitgenodigd om samen het grootste Halloweenfeest te vieren en ook alle kinderen zijn welkom. Griezelplezier is ook gegarandeerd tijdens de Piet Piraat Halloween Show waar de Ketnetters samen met Piet Piraat en Berend Brokkenpap een ijzingwekkend avontuur kunnen beleven.

Tijdens de Ketnet Halloween Nocturnes (29 oktober tot 2 november) blijft Plopsaland extra lang open en is er dagelijks een parade, vuurwerk en een spetterend liveoptreden van de KetnetBand met de winnaar van Junior Eurosong 2012 en enkele van de andere finalisten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *