Anja van Mensel wordt CEO van Studio 100 Benelux

Anja Van Mensel wordt de nieuwe CEO van Studio 100 Benelux. Na het vertrek van Algemeen Directeur Dominic Stas werd de dagelijkse leiding van Studio 100 Benelux tijdelijk waargenomen door een Vice-President Committee, bestaande uit 3 directieleden waarvan Anja als Vice – President Content deel uitmaakte.

Anja Van Mensel heeft nu de uitdaging aanvaard om de dagelijkse leiding van de Benelux-poot van Studio 100 volledig op zich te nemen, en wordt CEO Studio 100 Benelux. Door de jaren heen is Anja uitgegroeid tot 1 van de sterkhouders binnen de Studio 100 Groep, wat zich nu vertaalt in deze nieuwe uitdaging.

Hans Bourlon & Gert Verhulst:
“We hebben er het volste vertrouwen in dat Anja de juiste persoon op de juiste plaats is. Studio 100 Benelux is een zeer belangrijke entiteit binnen onze groep, hier zit het kloppende hart van onze creaties. Anja heeft naast een groot zakelijk inzicht ook een zeer grote feeling met het inhoudelijke, iets wat binnen een creatief bedrijf als Studio 100 onontbeerlijk is. Door deze uniecombinatie zijn we ervan overtuigd dat Anja de focus op de Benelux-activiteiten van onze groep op de juiste manier verder zal versterken, en dat Studio 100 Benelux de nodige slagkracht zal behouden binnen het sterk veranderende medialandschap. We wensen haar heel erg veel succes toe!”

Anja Van Mensel:
“Studio 100 Benelux groeide de afgelopen jaren uit tot een toonaangevend bedrijf binnen het familie-entertainment, met als grootste troef de betrokkenheid en inzet van de mensen die er werken. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we samen met deze gemotiveerde ploeg die positie verder zullen uitbouwen door het produceren van sterke content en hiermee ons publiek te begeesteren. We hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen, nl. nog heel wat mooie hoofdstukken schrijven voor dit unieke Studio 100 verhaal.”

Op groepsniveau ziet de managementstructuur van Studio 100 er als volgt uit: naast Anja Van Mensel als CEO Studio 100 Benelux staat Steve Van den Kerkhof in voor de dagelijkse leiding van de 5 parken van de Plopsagroep. Patrick Elmendorff leidt Studio 100 Media, zijnde alle activiteiten van Studio 100 in de GAS-landen (Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland), en Sandra Vauthier is Global Brand Manager en verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten in Frankrijk, Australië & ROW. Aan het hoofd van de animatiestudio’s van Studio 100 staan Katell France (Algemeen Directeur Studio 100 Animation Frankrijk) en Jim Ballantine (Algemeen Directeur Flying Bark Australië).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *