Nachtwacht krijgt eerste bioscoopfilm “De Poort der Zielen”

Goed nieuws voor de fans van de Studio 100 serie Nachtwacht. Vanaf 12 december 2018 zal de allereerste bioscoopfilm, getiteld “De Poort der Zielen” van het populaire programma in de bioscopen te zien zijn. 

De bewoners van het pittoreske Schemermeer maken zich op voor een groot dorpsfeest. Vladimir (Louis Thyssen), Wilko (Giovanni Kemper) en Keelin (Celine Verbeeck), de leden van de Nachtwacht, hebben extra reden tot feesten want hun vriend en mentor Vega (Sven De Ridder) mag eindelijk uit zijn boek komen. Maar de vreugde is van korte duur want de drie helden krijgen slecht nieuws te horen. Iemand van hen zal immers de Nachtwacht moeten verlaten. Ondertussen beraamt de opperdemon Nemmeza snode plannen om alleenheerser te worden over alle werelden.

Zal de Nachtwacht sterk genoeg zijn om dit duistere wezen tijdig te stoppen?

“Nachtwacht – De Poort der Zielen” zal deze zomer opgenomen worden en is vanaf 12 december 2018 te zien in de Vlaamse bioscopen. De film is een co-productie tussen Studio 100 en Ketnet en zal in Vlaanderen verdeeld worden door Kinepolis Film Distribution.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *