’20 jaar Ketnet’ in het Sportpaleis met o.a. Samson & Gert

Ketnet, de jongerenzender van de VRT bestaat dit jaar 20 jaar, en dat moet gevierd worden. Studio 100 en Ketnet slaan de handen in elkaar voor hét verjaardagsfeestje van het jaar. Op 30 november organiseren ze de #Trowback Thursday in het Sportpladijs met o.a. een concert van de enige echte Samson & Gert.

Op donderdag 30 november organiseren Studio 100 en Ketnet een verjaardagsfeestje voor de Ketnetters van het eerste uur. Op de  ‘#Trowback Thursday in het Sportpladijs’ zullen je grootste jeugdhelden hun opwachting maken in het Sportpaleis om de 20e verjaardag van Ketnet te vieren. Als headliner op de line-up staat ‘Samson & Gert’. De headline moet nog verder bekend worden gemaakt, maar het staat al vast dat de afterparty zal worden verzorgd door Peter Van de Veire (voormalige Ketnet-Wrapper) en Sofie Van Moll en Steven Van Herreweghe zullen de avond presenteren.

Tickets voor deze exclusieve party zijn te koop via Trowback.be, maar snel zijn is de boodschap want de ticketverkoop loopt als een sneltrein. Reeds 10.000 kaartjes gingen de deur uit!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *