Anubis-acteurs komen samen voor reünie special op MTV en SPIKE

Goed nieuws voor de fans van ‘Het Huis Anubis’. Actrice Iris Hesseling (Amber) heeft zonet via een filmpje op haar Youtube-account bekend gemaakt dat op 6 januari 2018, MTV en Spike een speciale reünie-aflevering van ‘Het Huis Anubis’ zullen uitzenden. Tevens zal het eerste seizoen vanaf 8 januari terug te zien zijn op Nickelodeon. 

Op woensdag 15 november 2017 ontstond er enige consternatie online, nadat actrice Iris Hesseling bekend maakte dat ze de volgende dag “nieuws” omtrent ‘Het Huis Anubis’ zou bekend maken. De fans begonnen meteen te speculeren wat het nieuws zou kunnen zijn: komen er nieuwe afleveringen? Komt er een reünie? Of worden de oude afleveringen heruitgezonden?

Ondertussen weten we het antwoord. Vanaf 8 januari zal het eerste seizoen van ‘Het Huis Anubis’ opnieuw te zien zijn op Nickelodeon, maar dat is niet alles … Op 6 januari 2018 zal op MTV en SPIKE een speciale reünie-aflevering van ‘Het Huis Anubis’ te zien zijn. In deze speciale afleveringen komen de acteurs van ‘Het Huis Anubis’ na acht jaar terug samen om te praten over hun ervaringen tijdens het maken van de Anubis, hoe het nu met ze gaat, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *