Ghost Rockers krijgen vierde seizoen!

Deze namiddag stelden de Ghost Rockers aan hun fans en aan de pers hun derde album ‘Voor Altijd’ voor. Op het einde van de cd-voorstelling verklapte onze favoriete bevers nog een leuk geheimpje: de Ghost Rockers gaan een vierde seizoen maken!

Vandaag stelden de Ghost Rockers hun derde album ‘Voor Altijd‘ voor aan hun fans en aan de pers tijdens een exclusieve cd-voorstelling. Tijdens de voorstelling brachten de Ghost Rockers enkele nieuwe nummers van hun derde album, waaronder Alles en Voor Altijd?, maar ook enkele nummers van hun vorige albums, waaronder Ghost Rockers en De Beat. Het nieuwe album van de Ghost Rockers zal vanaf 20 januari overal beschikbaar zijn. Wil je het album als eerste in huis hebben? Reserveer de cd dan zeker via Bol.com.

De televisiereeks

Volgende week donderdag wordt op Ketnet de laatste aflevering van het derde seizoen van de razend populaire televisieserie Ghost Rockers uitgezonden. Wegens het grote succes van de televisiereeks, hebben Studio 100 en Ketnet beslist dat er een vierde seizoen van de reeks komt. Het vierde seizoen zal waarschijnlijk in het najaar van 2017 op televisie komen.

Ghost Rockers – Voor Altijd?

1 maand geleden ging ‘Ghost Rockers – Voor Altijd?’, de allereerste bioscoopfilm van Ghost Rockers in première in de Kinepolis te Antwerpen. Ondertussen zijn in Vlaanderen al meer dan 100.000 mensen naar het spannende bioscoopavontuur van de Ghost Rockers gaan kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *