Plopsa heeft Heidiland gisteren officieel geopend met een reuze feest

Op paasmaandag ontving Plopsaland De Panne pers en bekende Vlamingen voor de officiële opening van Heidiland, met o.a. een uitbundig feest in het Plopsa Theater.

In het bijzijn van een heleboel uitgenodigde gasten, werd op paasmaandag Heidiland officieel geopend. O.a.  Gert Verhulst, Koen Crucke, Ben Weyts, Bart Tommelein, Jan Schepens en vele anderen waren aanwezig en maakte een ritje op de gloednieuwe achtbaan Heidi The Ride, het paradepaardje van het nieuwe themagebied ‘Heidiland’.

In het Plopsa Theater vond de show ‘A brand new Day’ plaats. De show werd gepresenteerd door de geweldige Luc Appermont. Tijdens de show werd een blik geworpen op de toekomst van de Plopsa Group.

“De komende vijf jaar staan maar liefst 100 miljoen euro aan investeringen gepland in de huidige én in nieuwe parken. Binnen diezelfde termijn van vijf jaar hopen we de kaap van maar liefst vijf miljoen bezoekers te bereiken.”, legt CEO Steve Van den Kerkhof uit.

Daarnaast had het Plopsa-park aan de Belgische kust nóg een reden om te feesten. Vandaag kon Plopsaland De Panne een stijging van maar liefst 20% meer bezoekers ten opzichte van vorige paasvakantie noteren. “Uiteraard zitten Heidiland en de nieuwe houten coaster Heidi The Ride daar voor iets tussen.”, verklaart Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne. “De zone en bijhorende attracties zijn echte publiekstrekkers en de reacties zijn bijzonder lovend!”.

Ook Plopsa Coo, het Plopsa-park in de Belgische Ardennen, deed het afgelopen paasvakantie schitterend. Het park ontving afgelopen paasvakantie 35% meer bezoekers dan afgelopen jaar. “Een schitterende start van het seizoen!”, besluit Parkmanager Jean-Luc Bertrand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *