Help K3 in nieuwe DS-game!

De meisjes hebben hulp nodig om alle muzieknoten op papier te krijgen voordat de zaal vol zit met kinderen. Dit is slechts één van de opdrachten op de nieuwe Nintendo DS game ‘K3 en de Vrolijke Noten’.

Samen met andere spelletjes en vrolijke K3-liedjes is deze K3-game goed voor ruim 3 uur speelplezier! Het spel bestaat uit een goede mix van avontuur, aankleden, dansen, puzzelen, zoeken en actie!

Korte inhoud
Ooit al eens afgevraagd waar de muziek van K3 eigenlijk vandaan komt? Nou, ik niet! Totdat gisteren de drie meiden in tranen bij mij kwamen en mij hun muziekpapier lieten zien. Leeg! Blanco blaadjes! Alle noten waren verdwenen. In de rechterhoek van de laatste pagina stond, met hele kleine lettertjes, het volgende geschreven: “Zijn op vakantie, de Vrolijke Noten.”

Natuurlijk, ook muzieknoten willen er soms op uit. En dat is geen probleem, maar ze zijn helemaal vergeten dat er vanavond een groot concert is! Aan de meiden van K3 de taak om alle noten weer op papier te krijgen, voordat de zaal vol zit met kinderen. The show must go on!

‘De vrolijke noten van K3’ is een combinatie van een avontuur en activiteiten spel. In totaal moet de speler de 50 noten terugvinden om het spel uit te spelen. Sommige noten liggen verstopt in de omgeving, en andere worden afgegeven na het uitvoeren van een opdracht. De gevonden noten kunnen ook op een overzichtspagina getoond worden, zodat de speler echt een verzamel-gevoel krijgt.

Bij een typische meiden game kan ook het aankleden niet ontbreken. Voor iedere opdracht zal de speler een van de meiden van de K3’s kunnen aankleden, met super mooie K3 kleding die past bij de opdracht.

Naast een onderdeel met avonturen is er ook het speciale ‘activiteiten menu’. Hier kunnen de spelers alle activiteiten direct spelen, zonder eerst het avontuur uit te hoeven spelen. Vooral de jongeren spelers beleven hier plezier aan. Voor de allerkleinste spelers is er ook een K3 kleurboek in het spel. Gebleken is dat kinderen vanaf 3 jaar graag ook met een DS spelen, maar nog niet echt een spel kunnen spelen. Enkel het inkleuren van platen met een stylus terwijl K3 muziek speelt is groot feest voor deze jonge spelertjes.

De DS-game ‘K3 en de Vrolijke Noten‘ ligt vanaf 1 juni 2011 in de winkels! Bestel hem nu via Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *