Vanavond exclusief K3-beiaardconcert in Antwerpen

Vanavond geven Hanne, Klaasje en Marthe van K3 een wel héél bijzonder concert in Antwerpen. Ze zullen namelijk een beiaardconcert geven! Hierdoor zal K3 vanavond vanaf 20 uur een uur lang in de gehele Antwerpse binnenstad te horen zijn.

Het is ondertussen traditie geworden in Antwerpen: zomerse beiaardconcerten op maandagavond. Vandaag krijgen Hanne, Klaasje en Marthe van K3 de eer en het genoegen om een beiaardconcert te geven, live vanuit de Antwerpse kathedraal.

Het concert zal van start gaan rond 20 uur, en zal 1 uur duren. K3 zal hun grootste hits ter ore brengen, waaronder Oya lélé, MaMaSé en 10.000 Luchtballonnen.

Het concert wordt georganiseerd door Museum Vleeshuis en zal in de gehele Antwerpse binnenstad te horen zijn. Op de Grote Markt zal er ook een groot scherm geplaatst worden, zodat de fans de meiden van K3 ook live aan het werk kunnen zien in de Antwerpse beiaard.

DSC_0593

“Wat heerlijk om te mogen doen”, glunderen Hanne, Klaasje en Marthe. “We hebben nog nooit een beiaardconcert meegemaakt. Als we in de buurt van de kathedraal passeerden, hoorden we na het slaan van de klok wel eens muziek weerklinken. Maar daar stonden we eerlijk gezegd nooit echt bij stil. Nu is dat natuurlijk helemaal anders. Het concert duurt ongeveer een uur. We zingen onder meer hits als Tele-Romeo, MaMaSé en Oya Lélé. En natuurlijk mag 10.000 Luchtballonen niet ontbreken. Wat we zelf heel tof vinden, is dat we ook Mami Bisou mogen brengen, een leuk maar minder bekend nummer dat op onze cd staat.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *