Plopsaland De Panne krijgt nieuwe indoorzone in 2020

Enkele maanden geleden bracht pretparkensite Looopings.nl het nieuws dat er in 2020 een nieuwe indoorzone in Plopsaland De Panne geopend zal worden. Zopas heeft Plopsa ceo Steve Van den Kerkhof het nieuws bevestigd, evenals het thema en de locatie van de nieuwe indoorzone. 

Tijdens een interview met ‘Het Laatste Nieuws’ maakte Steve Van den Kerkhof, ceo van de Plopsa Group, bekend dat de nieuwe indoorzone in het teken zal staan van de vrolijke clown Bumba. De Indoorzone zal gebouwd worden op de locatie van het voormalige Klein Theater, gelegen naast restaurant Fred Kroket. Volgens Van den Kerkhof zal de Bumba Indoorzone een prijskaartje van 10 miljoen euro met zich meebrengen.

Naast de nieuwe Bumba zone moet in 2020 ook het Plopsa Hotel de deuren openen. Het hotel zal 117 kamers tellen, 3 vergaderzalen, 2 bars en een restaurant. De kostprijs van het Plopsa Hotel bedraagt 20 miljoen euro.

Ook maakte Van de Kerkhof bekend dat er plannen zijn voor een nieuwe achtbaan: “de opvolger van Anubis The Ride”, aldus Van de Kerkhof.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *