15-jarigen dit weekend gratis naar Plopsaland De Panne

2015 is een waar feestjaar voor Plopsaland De Panne, want het park bestaat dit jaar 15 jaar. Om het feestjaar nog meer in de verf te zetten, mogen 15-jarigen (onder bepaalde voorwaarden) dit weekend gratis het park in. 

Het feestje blijft maar duren in Plopsaland De Panne. Zaterdag 19 september krijgen de bezoekers bovenop de reeds geplande Plopsa Parade en Maya Show een verrassingsoptreden van de populaire prinsessen uit Prinsessia voorgeschoteld. Wie het graag wat ruiger heeft kan er zondag 20 september terecht voor de 2e editie van Cars & Coasters.

Tijdens Cars & Coasters kan je in het park de grootste Europese collectie filmwagens bewonderen. Een 40-tal bekende wagens uit onder andere Starsky & Hutch, The Fast and the Furious en Scooby Doo zullen de hele dag door tentoongesteld staan. Om het allemaal nog iets meer ‘Hollywood’ te maken zijn er ook meet & greets met bekende Amerikaanse superhelden en Star Wars-personages op het Dorpsplein van het park. De liveband Moonlight Mile zorgt voor een spetterend optreden.

“Dit weekend komt iedereen aan z’n trekken in Plopsaland De Panne,” reageert parkmanager Wim Wauters. “Wie houdt van prinsessen kan op zaterdag de liveshow van Prinsessia bijwonen, liefhebbers van auto’s en blockbusters zullen op zondag een unieke dag beleven. Dit in combinatie met meer dan 50 attracties, meet & greets met de Plopsa-figuren, de Maya Show en de Plopsa Parade ter gelegenheid van onze 15e verjaardag.”

15-jarigen mogen, mits 1 vergezellende betalende persoon, gratis binnen. Zij kunnen hun tickets enkel vooraf reserveren via de website www.plopsalanddepanne.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *