Aziatisch pop-up restaurant in Winter Plopsaland

Plopsaland De Panne opent in samenwerking met Grocery & Noodle Shop Lucy Chang een Aziatisch pop-up restaurant tijdens de kerstvakantie.

Tijdens de komende kerstvakantie kan in Winter Plopsaland Aziatisch gegeten worden. Van zaterdag 21 december tot en met zondag 5 januari openen Grocery & Noodle Shop Lucy Chang en Plopsa een Aziatisch pop-up restaurant in Plopsaland De Panne.

“Het restaurant serveert een mix van traditionele Aziatische gerechten en fusion met specialiteiten uit Vietnam, Laos, Thailand en China. De authentieke Aziatische eenpansgerechten verschijnen allemaal tegelijk op tafel. Zo kunnen tafelgenoten de verschillende schotels delen en natuurlijk krijgen ze de snelle service die eigen is aan de Plopsa-restaurants.”, legt Peter Michaels, Directeur van Grocery & Noodle Shop Lucy Chang uit.

“Li-Ling, de Aziatische vriendin van Bumba, wordt in het park de mascotte van het project. Daarom kiezen we er voor om het restaurant in de buurt van het Bumba Theater te openen. Maar ook naast de ijspiste kan genoten worden van de Aziatische keuken: Er komt een wokkraam met eggwaffles en fingerfood”, zegt Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne, “Het is een mooie gelegenheid om kinderen kennis te laten maken met gerechten uit een andere cultuur. We zijn dan ook heel tevreden met deze samenwerking.”

Elke weekend van december en tijdens de kerstvakantie beleven bezoekers winterpret in Plopsaland De Panne. Duizenden lichtjes doen Winter Plopsaland schitteren en maar liefst 100 witte kerstbomen ademen een winterse gezelligheid uit. Plopsa-fans ontmoeten tijdens de kerstvakantie de Kerstman, schaatsen op de ijspiste en genieten van talloze attracties, waaronder Mayaland met een tiental indoorattracties. In het nieuwe Plopsa Theater staat een show met Kabouter Plop en Lui op het programma.

Van 26 t/m 30 december viert Plopsaland Ketnet Kerst. Het pretpark blijft dan open tot 19 uur met als afsluiter een magisch muzikaal vuurwerk. In het Plopsa Theater zingen bezoekers mee tijdens de Ketnet Kerstshow met Charlotte en Junior 2013-winnaar Pieter.

Plopsaland De Panne is gesloten op 25/12 en 01/01.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *