Ghost Rockers – Voor Altijd? in première gegaan

Zaterdag 17 december 2016 ging in de Kinepolis te Antwerpen ‘Ghost Rockers – Voor Altijd?’, de allereerste, superspannende bioscoopavontuur van de populaire Ghost Rockers in première.

Omstreeks 14 uur arriveerde het (film)busje van de Ghost Rockers aan de Kinepolis te Antwerpen, met daarin de cast en regisseur van ‘Ghost Rockers – Voor Altijd’, de allereerste bioscoopfilm van de razend populaire jongerenreeks. Omringt door honderden fans, baande de cast en zich over de blauwe loper naar de inkomhal van de Kinepolis, waar ze onder toeziend oog van de fans en de pers een gouden ster kregen voor hun film.

Niet alleen de fans en de pers waren aanwezig. Studio 100 en KFD nodigde een heleboel bekende Vlamingen uit, waaronder Kristel Verbeke (manager K3), Laura Tesoro, Lesley-Ann Poppe en de Ketnet-Wrappers.

dsc_0288

Na het fotomoment was het moment eindelijk daar. In drie verschillende zalen ging ‘Ghost Rockers – Voor Altijd?’ officieel in première. Na afloop van de film werden alle aanwezigen uitgenodigd voor de afterparty.

Wij vroegen aan een aantal bekende Vlamingen wat zij van de film vonden:

Aimé Anthoni, acteur (Kabouter Klus): “Ik vond het een hele spannende film. In het begin vond ik het een beetje een moeilijk verhaal, ik ben natuurlijk ook maar een domme kabouter (lacht, nvdr.). Er werd door iedereen goed geacteerd en de film is zeer mooi gemaakt met een heleboel special-effects.”

Hans De Munter, acteur (Rocco Kent): “Het is de tweede keer dat ik de film mag zien, en ik ben terug opnieuw mee met het verhaal. Ik vind het een heel toffe film met goed camerawerk, dat is iets wat mij echt is opgevallen. Kristof (De Wit, DOP van de film, nvdr.), is echt een fantastische cameraman!”

Laura Tesoro, zangeres en actrice: “Ik vond het een heel sterke verhaallijn en een zeer leuke film om te zien. Het leukste moment vond ik wanneer de Ghost Rockers aan het optreden zijn, en de geesten het overnemen.”

Bekijk hier ons fotoverslag.

Lees hier onze recensie van de film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *