Ketnet Musical – Team U.P. toert vanaf 3 maart 2018 doorheen Vlaanderen

Zonet is bekend geraakt dat Ketnet en Studio 100 opnieuw de handen in elkaar slaan voor de productie van een nieuwe musical. Ketnet Musical – Team U.P. is de opvolger van Ketnet Musical – Unidamu en zal op 3 maart 2018 in première gaan in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne.

Rond 18 uur werd op Ketnet bekend gemaakt dat Sander Gillis, de populaire Ketnet-presentator, de hoofdrol zal spelen in de nieuwe Ketnet Musical – Team U.P. Naast de aankondiging van de rol van Sander, werd ook de videoclip van het nummer ‘Ik doe mee’ uitgezonden.

Sander Gillis:“Ik heb er belachelijk veel zin in, het is een heerlijke uitdaging. Ik kijk er enorm naar uit om met al dat jong talent een podium te delen. Het is een van de warmste projecten van ketnet, waarvan ik lang dacht: verdorie, kon ik maar zingen en dansen, dan kon ik meedoen! Na een surreële dansauditie, waarbij ik voortdurend naar de verborgen camera aan het zoeken was, en een zangauditie met ‘dos cervezas’ is het nu zover. Dit gaat zo onvergetelijk worden!”

Het verhaal

In het topsportinternaat U.P., waar kracht en prestatie heel belangrijk zijn, is alles één grote competitie. Wie is de snelste? Wie is de sterkste? Wie is de populairste? In deze school komt Lars, de zoon van een groot sporter, tegen zijn zin terecht. Want zo hoort het voor een zoon van een sportman… Niet iedereen is even blij met de komst van Lars. Wanneer de directie Lars voortrekt omdat hij een bekende papa heeft, staat de hele school op stelten.

Audities

Voor de musical gaan Ketnet en Studio 100 binnenkort opzoek naar getalenteerde jongeren om mee te spelen in deze gloednieuwe Ketnet Musical. Niet alleen zijn de producenten opzoek naar zangers, actrices en dansers, maar ook naar turners.

Wil je meedoen aan de preselecties in de categorie zang, dans en acteren en ben je tussen de 10 en 16 jaar? Neem dan zeker hier een kijkje! 

Wil je meedoen aan de preselecties in de categorie turnen en acrogymnastiek en ben je tussen de 10 en 16 jaar? Neem dan zeker hier een kijkje!

De preselecties zullen plaatsvinden tijdens de Ketnet Zomertour in Mol (8 juli), Sint-Niklaas (15 juli), Wenduine (23 juli), Sint Truiden (30 juli), Ieper (19 augustus) en Diest (27 augustus).

Tickets en info

De musical gaat op 3 maart 2018 in première in het Plopsa Theater van Plopsaland De Panne en zal daarna nog te zien zijn Hasselt, Gent en Antwerpen. Tickets zijn te verkrijgen via Teleticketservice.com, de officiële ticketverkoper van de Ketnet Musical – Team U.P. .

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *