Studio 100 TV in het nieuw!

Studio 100 TV heeft vanaf 19 september heel wat nieuws in petto. Naast drie kersverse gezichten die de kinderen dagelijks zullen aanspreken vanuit Plopsaland, komen er een heleboel nieuwe programma’s aan. En er is meer. Studio 100 TV zit ook in een nieuw kleedje met frisse kleuren en een nieuw logo.

Hoe dit eruitziet ontdek je in de tv-spot hieronder.

Joyce Beullens, James Cooke en Annabet Ampofo heten de kijker voortaan elke dag welkom op Studio 100 TV. Zij presenteren vanuit Plopsaland en zullen het jonge publiek alles vertellen over de nieuwste programma’s, muziekclips, films en shows!

Nieuwe reeksen

Daarnaast brengt Studio 100 TV maar liefst vier gloednieuwe lokale reeksen:

Flin & Flo is een reeks die gaat over de onverwachte vriendschap tussen een ridder en een jonge draak. In hun zoektocht naar kwaadaardige draken beleven ze de spannendste avonturen! (vanaf 28 september, van ma t/m vrij om 17u30)

Nog meer avontuur brengt Lolly Lolbroek in De avonturen van Lolly Lolbroek, waarin Lolly de dochter van Lex Lolbroek, een uitvinder die vaak van huis is, samen met haar vrienden Kara en Marx geregeld een uitvinding van Lolly’s vader uittesten. Maar… die experimenten lopen telkens weer fout en al zeker wanneer buurman Hubert weer eens binnenloopt voor een stukje taart. (vanaf za 3 oktober,  elke za om 8u45)

TwiniPop is er voor de allerkleinste kijkers. Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. Ze leert dansen van haar grote zus, Pippa die danseres is! Ook kleine broer Toni is er vaak bij en ze beleven samen met z’n drie de gekste avonturen! (vanaf 12 oktober,  van ma t/m vrij om 17u55)

En er komt ook een gloednieuwe reeks rond Kabouter Plop boordevol muziek, want in Plop & De Peppers leren we Pepijn, Pol en Pip kennen die samen met Plop de muziekgroep ‘De Peppers’ vormen. Ze beleven samen heel wat avonturen in het kabouterbos! (vanaf 19 oktober, van ma t/m vrij om 17u40)

Studio 100 TV is er m.a.w. helemaal klaar voor om het jonge publiek te kunnen laten genieten van nog meer lokale tv-programma’s. Een overzicht van de programma’s vindt u via de gloednieuwe website www.studio100.com/tv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *