Al meer dan 100.000 tickets de deur uit voor 40-45!

Nog 8 maanden te gaan voor de Spektakel-Musical 40-45 in première gaat en al meer dan 100.000 tickets gingen er voor de megaproductie de deur uit. Wegens het enorme succes en de aanhoudende vraag naar tickets, heeft Studio 100 de musical verlengd tot t.e.m. 18 november 2018.

Meteen na het succes van de Spektakel-Musical 14-18 begon bij Studio 100 de ontwikkeling van een grootse opvolger met een indrukwekkende cast. Nu, 8 maanden voor de Spektakel-Musical 40-45 in Puurs in première mag gaan, maakt Studio 100 bekend dat er reeds 100.000 tickets voor de musical verkocht werden. Wegens het enorme succes en de aanhoudende vraag naar tickets, heeft Studio 100 beslist om de musical te verlengen.

Vanaf vandaag zijn er 15 extra voorstellingen in verkoop gegaan die in de eerste helft van november 2018 gespeeld zullen worden. Tevens werd vandaag ook een trailer voor de productie ingeblikt in aanwezigheid van de voltallige cast.

Gert Verhulst: “Ik ben ongelofelijk tevreden dat al meer dan 100.000 Vlamingen ons het vertrouwen hebben gegeven door een kaartje te kopen voor 40-45. Met Will Tura, Steve Willaert, Frank Van Laecke en Allard Blom hebben we een absoluut creatief topteam samengesteld. Daarnaast hebben we ook een Vlaamse topcast kunnen samenstellen met grote én verrassende namen. Voeg daar nog spectaculaire en grensverleggende technische hoogstandjes aan toe en dan weet je dat onze bezoekers een unieke en magische theaterervaring zullen beleven!”

Foto: Arnaud Neyt

Het verhaal

40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis…

Grensverleggend op alle vlakken

Voor de Spektakel-Musical 40-45 kan Studio 100 rekenen om een indrukwekkende dubbele cast (de blauwe en groene) die afwisselend de voorstellingen zullen spelen.

                           Blauwe Cast                           Groene Cast
Louis               Jonas Van  Geel                     Jonas Van  Geel
Staf                 Jelle Cleymans                       Jelle Cleymans
Emiel              Peter Van de Velde                 Lucas Van den Eynde
Anna               Marleen Merckx                      Ann Tuts
Sarah             Clara Cleymans                       Nathalie Meskens
Leon               Jo De Meyere                          Herbert Flack

Maar niet alleen door de dubbele cast is deze productie grensverleggend: ook het technisch concept, inclusief rijdende tribunes, dat voor deze voorstelling werd bedacht is een absolute wereldprimeur. Speciaal voor 40-45 bouwt Studio 100 in Puurs een Pop-Up Theater om deze gigantische monsterproductie te kunnen huisvesten.

Foto: Arnaud Neyt

Tickets

Voor tickets en meer info verwijzen we u door naar de officiële website van de productie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *