Al meer dan 2.000 inschrijvingen voor “K3 zoekt K3”!!!

2 dagen na de aankondiging dat Karen, Kristel en Josje stoppen met K3 en via een nieuw tv-programma opzoek gaan naar andere zangeressen voor de populaire groep, hebben al meer dan 2.000 meisjes zich ingeschreven. Allen willen ze lid worden van K3. Bij Studio 100 zijn ze alvast verheugd met de vele inschrijvingen voor het tv-programma.

18 maart 2015 was een dag waarop vele kindertraantjes vloeiden. Op deze dag kondigde Karen, Kristel en Josje aan te gaan stoppen als zangeres van K3. Maar de meiden hadden ook goed nieuws, want samen met Studio 100 gaan ze op zoek naar 3 nieuwe meiden om hun plaats in te nemen. Deze zoektocht zal gebeuren via een grote tv-show genaamd “K3 zoekt K3”. Meteen na de persconferentie, konden meisjes die zich geroepen voelden, zich inschrijven via de website van Studio 100.

2 dagen na deze aankondiging hebben reeds meer dan 2.000 meisjes zich ingeschreven voor de audities. Studio 100 is verheugd dat zo veel meisjes zich geroepen voelen om lid te worden van K3. 

Wil ook jij kans maken om lid te worden van K3? Schrijf je dan zeker in via dit formulier en misschien schitter jij binnenkort wel als lid van de nieuwe K3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *