Tweede seizoen ‘Het Huis Anubis’ vanaf maandag op Nickelodeon

Goed nieuws voor de fans van de populaire serie ‘Het Huis Anubis’: vanaf maandag 23 april 2018 is het tweede seizoen terug te zien op Nickelodeon, waar het tweede seizoen elke werkdag omstreeks 19:30 uur zal worden uitgezonden. 

Vanaf maandag 23 april 2018 is het tweede seizoen van de populaire Studio 100 serie ‘Het Huis Anubis’ te zien op Nickelodeon. De serie zal er elke werkdag te zien zijn omstreeks 19:30 uur.

Het wordt een race tegen de klok

Nienke staat op het altaar terwijl Fabian, Amber en Appie met alle macht proberen hun vriendin te redden. Horen ze haar gillen of lijkt dat maar zo? Hoe zal het aflopen met Nienke? Het mysterie van het Huis Anubis gaat verder…
Ook nu zullen er weer spannende tijden beleefd worden in het Huis Anubis. Hoeveel raadsels moet de Club van de Oude Wilg nog ontcijferen? Hoeveel geheimen zal het Huis Anubis nog prijs geven? Zal het Trudie allemaal teveel worden? Wat zal Jeroen doen met zijn informatie? En wat heeft Noa te maken met de ontknoping van het grote geheim? Het wordt een race tegen de klok.

Beleef het eerste seizoen opnieuw in boekvorm

Sinds kort zijn de twee boeken die het verhaal van het eerste seizoen vertellen, opnieuw verkrijgbaar bij de betere dagbladhandel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kan de boeken bestellen bij Bol.com door op de bovenstaande afbeeldingen te klikken.

Het Huis Anubis cd

Vanaf nu is ook het album van Het Huis Anubis terug verkrijgbaar. Het album bevat 13 nummers, waaronder de grootste hits van de populaire serie.

Bestel de cd van ‘Het Huis Anubis’ bij Bol.com door op de bovenstaande afbeelding te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *