Seizoen 3 van House of Anubis is in de maak!

House of Anubis, de Amerikaanse remake van de Vlaamse succesreeks ‘Het Huis Anubis‘ is toe aan zijn 3de seizoen in de Verenigde Staten. De opnames startten deze maand in de studio’s van Lime Pictures (Liverpool, Verenigd Koninkrijk).

In het nieuwe seizoen gaat het mysterie verder. Het is de club tegen de leerkrachten in een race tegen de klok, want een grote duistere kracht dreigt opnieuw op te staan, en dit terwijl de club in strijd is met een oude vloek. 

Dit seizoen zullen een aantal personages uit de voorbije twee seizoenen niet opnieuw verschijnen. Zo neemt Nathalia Ramos afscheid van haar rol als Nina Martin omdat de actrice kiest voor haar studies. Bobby Lockwoord zal ook niet meer in de serie aanwezig zijn als Mick en Roger Barcly zal niet meer zal verschijnen als de schurk Rufus Zeno. 

Om de gaten in de cast te vullen zullen er een aantal nieuwe personages geïntroduceerd worden. Zo zal actrice Alex Shipp in de huid kruipen van KT Rush, de nieuwe en vrolijke Amerikaanse student die in het huis zal logeren en een belangrijk lid van de Sibuna Club zal worden. Actrice Louisa C Burnham zal gestalte geven aan het personage Willow.

Het nieuwe seizoen zal waarschijnlijk begin 2013 op Nickelodeon US te zien zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *