Hans Anders en Studio 100 lanceren collectie kinderbrillen

Op 27 september lanceren Hans Anders en Studio 100 hun samen ontwikkelde exclusieve collectie kinderbrillen. Deze unieke samenwerking levert de Nederlandse kinderen veel bril plezier met Mega Mindy, Mega Toby, Piet Piraat en Het Huis Anubis.

De heldencollectie volgt met het heldere kleurgebruik en de eigentijdse vormgeving de laatste trends op het gebied van kinderoptiek, en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Voor alle jonge helden, piraten en avonturiers is er nu een stoere bril die scherp zicht biedt. De Studio 100 collectie is bij alle 250 Hans Anders winkels in Nederland verkrijgbaar.

Een bril voor ieder kind
In de door Hans Anders en Studio 100 ontwikkelde collectie kinderbrillen spelen Mega Mindy, Mega Toby, Het Huis Anubis en Piet Piraat de hoofdrol. Met deze helden op de neus is het voor kinderen nog leuker scherp zien. De collectie combineert de helden met heldere kleuren, een hippe vormgeving en een uitstekende kwaliteit. Zo is er een bril voor ieder kind dat elke dag met zijn of haar held avonturen wil beleven.

Hans Anders
Hans Anders Retail Group bv, gevestigd te Gorinchem, is sinds 1982 leverancier van kwaliteitsbrillen en hoortoestellen. Hans Anders, onderdeel van de groep, is marktleider op de Nederlandse optiekmarkt en heeft meer dan 500 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk en ruim 2000 medewerkers. Hans Anders Retail Group bezit de grootste slijperij van Europa. Ook Het Huis Opticiens maakt deel uit van de Hans Anders Retail Group.

Studio 100
Studio 100 is in 1996 opgericht door de makers van de populaire serie Samson & Gert. Sindsdien is het productiehuis uitgegroeid tot een media- en entertainmentbedrijf dat televisie produceert, en actief is in theater, bioscoop en de pretparkensector. Naast Samson & Gert brengt Studio 100 o.a. de populaire series Kabouter Plop, Mega Mindy, Piet piraat, Bumba, Het Huis Anubis en de bekende meidengroep K3. Erg bekend zijn ook de parken Plopsaland, Plopsa Indoor en Plopsa Coo in België. Afgelopen voorjaar is het eerste Indoor Park in Nederland geopend: Plopsa Coevorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *