K3 stelt nieuwe CD en feestcollectie voor

Woensdagnamiddag stelde meidengroep K3 hun nieuwste CD voor in discotheek Carré in Willebroek. Het album kreeg de naam Loko Le, naar het gelijknamige titellied van aankomende film K3 Dierenhotel. Ook lanceerde K3 vandaag, in samenwerking met JBC, de door zichzelf ontworpen feestcollectie voor meisjes.

K3 bestaat dit jaar 15 jaar en vierde het jubileum uitbundig met verschillende optredens en concerten in België en Nederland. De populaire meidenformatie sluit het feestjaar af met een gloednieuwe full-CD: Loko Le. Het nieuwe album werd woensdagmiddag voorgesteld in discotheek Carré in Willebroek.

Het album Loko Le telt, naast titellied Loko Le en Eya Hoya!, 10 gloednieuwe nummers waarbij zowat elk muziekgenre aan bod komt. Karen, Kristel en Josje konden, tijdens de voorstelling, het enthousiasme voor deze nieuwe plaat niet verbergen. Karen was naar eigen zeggen hierdoor zelfs een danspasje vergeten. Bonustrack op het album is Koning Willem-Alexander, dat eerder dit jaar werd uitgebracht naar aanleiding van de kroning van de Nederlandse prins Willem-Alexander.

Bekijk alle foto’s

Van het album werden ondertussen al meer dan 42.000 exemplaren verkocht in Vlaanderen en Nederland, goed voor een gouden plaat. Deze werd woensdag door Studio 100-baas Gert Verhulst overhandigd aan het meidentrio.

Feestcollectie

Vandaag werd ook de meisjescollectie voorgesteld die door K3 werd ontworpen. “Een droomcollectie voor kinderen”, klinkt het bij Studio 100. “We vinden het fijn dat K3 bereid was om samen te werken met ons, ondanks hun drukke agenda”, laat Ann Claes van JBC weten.

In de meisjescollectie reflecteert de persoonlijke smaak van Karen, Kristel en Josje, en de ervaring die ze hebben met de kledijkeuze van dochters of petekinderen. “We hebben elk onze accenten kunnen leggen in deze compacte collectie en tegelijk vormt ze ook een samenhangend geheel”, weet Kristel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *