Ghost Rockers stickerboek bij Dag Allemaal

Vanaf 3 januari loopt er een leuke spaaractie bij het populaire Vlaamse weekblad ‘Dag Allemaal’. Maar liefst 5 weken lang kun je een exclusief stickerboek van ‘Ghost Rockers – Voor Altijd?’, de allereerste bioscoopfilm van de populaire jongerenreeks ‘Ghost Rockers’, bijeen sparen. 

In februari van dit jaar kon je bij het populaire Vlaamse weekblad ‘Dag Allemaal’ sparen voor een exclusief K3-stickerboek. Om de release van ‘Ghost Rockers – Voor Altijd’, de allereerste bioscoopfilm van de gelijknamige populaire jongerenreeks, te vieren, kun je vanaf 3 januari maar liefst 5 weken lang sparen voor het exclusieve ‘Ghost Rockers – Voor Altijd?’ stickerboek. Op 3 januari 2017 vind je bij de Dag Allemaal het stickerboek én de eerste set stickers voor maar €2.99 extra. Op  10, 17, 24 en 31 januari zitten de overige stickersets bij het weekblad.

Het verhaal van de film

Wanneer Jonas’ oma overlijdt, erft hij twee vreemde voorwerpen. De Ghost Rockers ontdekken al snel dat ze behoren tot een puzzel van vijf stuks, de ‘Vijf Elementen’ en nog belangrijker: dat net die voorwerpen er volgens de legende voor zorgen dat ze contact hebben met de Freebirds. Maar… er zijn kapers op de kust die de voorwerpen maar wat graag in hun bezit zouden krijgen om met de geesten van overledenen te kunnen praten. Het is dan ook alle hens aan dek voor de Ghost Rockers, want als ze de elementen verliezen, verliezen ze ook het contact met de Freebirds… en dat zou wel eens het einde van de Ghost Rockers kunnen betekenen…

Bekijk hier ook zeker ons videoverslag van de première van de film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *