Samson & Gert Kerstshow in première

Vandaag ging voor de eerste keer de Samson & Gert Kerstshow in première in het Plopsa Theater. Na meer dan 20 jaar wordt deze kerstshow voor het eerst gespeeld in Plopsaland De Panne en niet meer in Antwerpen.

Zoals steeds is de Kerstshow gevuld met enkele klassieke en nieuwere Samson-hits, zoals Wij gaan vliegen en Kerstmis kerstmis. Dit jaar werd er opnieuw gekozen voor één verhaallijn in plaats van verschillende sketches, zoals de afgelopen jaren steeds het geval was.

Samson & Gert Kerstshow

Het verhaal

Tijdens de Kerstshow krijgt Samson bezoek van Sprinkel Sprankel. Deze geeft Samson de opdracht om de rode lantaarn te volgen, zodanig dat ze een bezoek kunnen brengen aan het ijspaleis van de Kerstman. Tijdens de tocht naar het ijspaleis komen Samson, Gert, de Burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto een piraat, een kok en een prins tegen.

Telkens wordt de tocht versperd door een hek en om de sleutel te bemachtigen moeten ze een opdracht uitvoeren. Zal het ze lukken om het ijspaleis te vinden? En is alles wel wat het lijkt?

Tracklist

Tickets & info

De kerstshow is nog te zien tot en met 30 december in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. De shows zijn bijna volledig uitverkocht dus wie nog wil genieten van deze prachtige kerstshow moet dus snel zijn.

Telefoon: (+32)(0)70 – 344 555
Website: www.sherpa.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *