Alles wat je moet weten over je bezoek aan de Spektakel-Musical 40-45

Over enkele weken gaat de Spektakel-Musical 40-45 na lang wachten eindelijk in première. Om u op uw bezoek aan het Studio 100 Pop-Up Theater voor te bereiden, heeft Studio100fan.eu in dit artikel een overzicht gemaakt van wat u moeten weten voor uw bezoek aan deze musical.

Over iets meer dan twee weken gaat de Spektakel-Musical 40-45 in première in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Om u te helpen bij de voorbereidingen van uw bezoek aan deze musical, hebben we dit artikel samengesteld met alle praktische informatie voor een bezoek aan deze nieuwe musical.

Parkeren

Studio 100 voorziet 2 parkings aan het Studio 100 Pop-Up Theater. Parking A is een openlucht parking op wandelafstand van het theater. Parking B is een overdekte parking gelegen net langs het theater. Tickets voor de parkings kunnen online gereserveerd worden.

Tickets voor parking A kunnen zowel online als aan de parking zelf gekocht worden. Koop je je ticket voor deze parking online, betaal je slecht 10 euro ipv 12 euro aan de parking.

Een ticket voor (de overdekt) parking B kost 15 euro en is enkel online te verkrijgen.

Adres:
Pop-up Theater Studio 100
Schoonmansveld 18
2870 Puurs

Het Studio 100 Pop-Up Theater is ook bereikbaar voor wie met het openbaar vervoer naar de voorstelling wil komen. Studio 100 voorziet van woensdag t.e.m. zondag een shuttledienst tussen het theater en het treinstation van Puurs. Tickets voor de shuttledienst kunnen enkel vooraf online gereserveerd worden. De shuttledienst zal om de twintig minuten pendelen tussen het theater en het station van Puurs.

Opgelet! Bezoek je een voorstelling om 20u30 of 21u00? Jammer genoeg zijn er dan geen treinen meer voorzien vanaf station Puurs. De shuttlebus is voor deze voorstellingen niet te reserveren.

Food & Drinks

In de foyer van het Studio 100 Pop-Up Theater kun je voor of na een voorstelling genieten van een hapje, een drankje of een volledige maaltijd.

In de Churchill Club wordt je gastronomisch verwend door topchef Sergio Herman. Tickets voor deze exclusieve belevenis kosten 499 euro per persoon.

Speciaal voor de Spektakel-Musical 40-45 heeft de Limburgse topchef Peppe Giacomazza een Italiaanse culinaire belevenis gecreëerd. In Peppe’s Trattoria worden de bezoekers verwend met heerlijke pasta’s en pizza’s. Tickets voor deze Italiaanse belevenis in het Pop-Up Theater kosten 39,95 euro per persoon.

Naast de twee restaurants voorziet Studio 100 foodstands met luxe hamburgers, hotdogs, puntzak frietjes en pannenkoeken.

In de foyer zullen ook enkele gethematiseerde bars te vinden zijn, waar je met een drankje gezellig kunt babbelen voor of na de voorstelling. In Café Cornet kun je je dorst lessen met een heerlijk biertje en in de Victory Bar kun je genieten van een lekker wijntje of een frisdrank.

Betaalkaarten

In de bars en aan de foodstands in het Pop-Up Theater zal enkel betaald kunnen worden met een cashless systeem.

Aan het infopunt in de foyer van het theater kunt u een betaalkaart halen en ter plaatse een waarde op de kaart plaatsen (in schijven van 5 euro). De oplading kan gebeuren met cashgeld, bankkaart of kredietkaart. De oplading kan gebeuren aan het infopunt of aan de automaat tussen de 2 foodstands.

Betaalkaarten kunnen op voorhand opgeladen worden via de officiële website van de productie. Je krijgt dan een voucher die je meeneemt naar het Pop-Up Theater waar aan het infopunt de voucher wordt omgezet in een betaalkaart. Wie online een voucher koopt voor een betaalkaart, krijgt bovendien nog een korting van 10%.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *