Studio 100 en Proximus breiden samenwerking verder uit

Een tijdje terug maakte Studio 100 al bekend dat televisiezender Studio 100 TV vanaf 1 januari 2018 exclusief bij Proximus TV te zien zal zijn, en dus niet langer aanwezig zal zijn in het aanbod van Telenet. Vandaag werd op een persconferentie aangekondigd dat de twee bedrijven in de toekomst nog meer zullen samenwerken. 

Het zijn de laatste weken dat Telenet klanten kunnen kijken naar Studio 100 TV. Vanaf 1 januari 2018 zal de zender uit het Telenet aanbod verdwijnen en exclusief te zien zijn voor Proximus klanten. Maar de samenwerking tussen Studio 100 en Proximus eindigt daar niet. Ook de zender Njam! zal vanaf volgend jaar te zien zijn op Proximus TV (op niet exclusieve basis, dus ook Telenet klanten kunnen blijven kijken naar Njam!), Wanagogo zal een transformatie ondergaan en Proximus krijgt een aanwezigheid in de Plopsa-parken.

Televisie

Vanaf 1 januari zal Studio 100 TV enkel nog te zien zijn bij Proximus. Ook zullen Proximus klanten vanaf dan kunnen kijken naar Njam!. Daarnaast, zal er een extra zender, genaamd ‘Studio 100 Hits’ komen. Deze extra zender zal enkel beschikbaar zijn in de Kids-bundels en zal voornamelijk clips, karaoke-sessies en muzikale specials uitzenden.

Studio 100 Go

Wanagogo, het online platvorm van Studio 100, was reeds een succesvolle samenwerking tussen Studio 100 en Proximus. Volgend jaar zal Wanagogo vernieuwd worden en omgetoverd tot ‘Studio 100 Go’. Studio 100 Go zal naast het betalende gedeelte, ook gratis content aanbieden via de Studio 100 Go-app.

Het betalende gedeelte zal toegankelijk worden met een Studio 100 Go Pass, die enkel verkrijgbaar zijn voor Proximus klanten.

Plopsa

Proximus wordt de exclusieve telecompartner van de Plopsa-parken. Volgend jaar zal Proximus in de Parken van de Plopsa Group ‘belevingszones’ installeren. Hier kunnen bezoekers gratis WiFi gebruiken en hun smartphone opladen. Ook zal het bedrijf geregeld exclusieve klantendagen in de parken organiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *