250.000 bezoekers voor Mega Mindy vs. ROX

Mega Mindy vs. ROX, de spannende superheldenfilm van Studio 100, heeft ondertussen de kaap van 250.000 bioscoopbezoekers overschreden. Hiermee komt de film binnen in de TOP 10 van de meest succesvolle Studio 100 films.

In de spannende avonturenfilm ‘Mega Mindy vs ROX’ komen de 2 Studio 100-superhelden tegenover elkaar te staan door de sluwe trucs van nog een andere superheld: Waterman. Ooit was Waterman een goede held, maar door zijn honger naar macht raakte hij op het slechte pad. Nu wil hij kost wat kost de Gouden Helm in handen krijgen, een magische helm met superkrachten waarmee hij het eiland Malta wil vernietigen.

De jongste Studio 100 film is erg intrek bij de jeugdige bioscoopbezoekers. Maar liefst 250.000 mensen zakten af naar een bioscoop om naar de film te kijken. Hierdoor komt ‘Mega Mindy vs. ROX’ binnen in de TOP 10 van meest succesvolle Studio 100 films.

Wie de film nog niet heeft gezien, kan nog een tijdje terecht in de bioscoop! Vanaf 8 april zal de film beschikbaar zijn op DVD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *