Extra Throwback Thursday in het Sportpladijs op woensdag 29 november

Goed nieuws voor de Ketnet & Studio 100 fans die geen tickets konden bemachtigen voor de ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’ op donderdag 30 november 2017, want Ketnet en Studio 100 hebben beslist om een extra show te geven op woensdag 29 november! De ticketverkoop voor deze extra editie zal op zaterdag 24 juni om 9 uur van start gaan. 

Op nog geen twee dagen tijd was de ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’ op donderdag 30 november 2017 compleet uitverkocht. Wegens de enorme vraag naar een extra editie van het exclusieve verjaardagsfeestje ter ere van 20 jaar Ketnet, hebben Studio 100 en Ketnet beslist om een extra show in te plannen. Deze extra show zal plaatsvinden op woensdag 29 november 2017.

De enthousiaste fans die zich massaal op de wachtlijst van Teleticketservice hebben ingeschreven zullen vandaag als eerste een ticket mogen bestellen voor de extra show. De ticketverkoop zal voor het grote publiek op zaterdag 24 juni om 9 uur van start gaan.

Naast Samson & Gert, Sofie Van Moll, Peter Van de Veire en Steven Van Herreweghe zullen nog heel wat grote namen hun opwachting maken tijdens het verjaardagsfeest van Ketnet. Deze grote namen zullen nog op een latere datum bekend gemaakt worden!

Steven Van Herreweghe is alvast zeer enthousiast om het publiek van vroeger niet één maar twee keer te mogen ontvangen in het Sportpaleis. Hij nodigt ook graag een speciaal iemand uit voor de verjaardagsshow van Ketnet… Op 4 september 1998 kreeg hij namelijk een bijzondere postkaart toegestuurd …

 

De ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’ is een co-productie van Studio 100 en Ketnet en het eerste van vele initiatieven om de twintigste verjaardag van Ketnet te vieren. Dit najaar zullen er nog een heleboel initiatieven georganiseerd worden om de verjaardag van Ketnet ook met de fans van nu te vieren!

Tickets voor deze exclusieve party zijn te koop via Teleticketservice.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *