Ghost Rockers on Tour 2017 – De Ghost Rockers op hun best

Op zondag 22 oktober 2017 nam DB-video in opdracht van Studio 100 ‘Ghost Rockers on Tour’ op in het Capitole te Gent. Studio100fan.eu stuurde zijn reporter naar de show, en dit is zijn verslag. 

De Ghost Rockers geven een spetterend optreden, wanneer plots een mysterieuze man in het publiek verschijnt. De man is opzoek naar zijn Betje, maar hij kan haar niet vinden. De Ghost Rockers proberen de man te helpen, maar in de zaal is geen Betje te vinden. Wanneer tijdens het volgende nummer plots de geesten van de Freebirds het overnemen komen de Ghost Rockers al snel tot de conclusie dat de vreemde man een geest is, die nog een laatste taak te vervullen heeft …

‘Ghost Rockers on Tour 2017’ is een leuke en spannende show, met een zeer leuk verhaal. Net zoals bij de vorige editie zit er weer een heleboel humor en publieksparticipatie in de show, die voor een leuke sfeer in de zaal zorgt. Tijl Dauwe bewijst opnieuw dat hij de kneepjes van het vak goed beheerst, met deze prachtige voorstelling.

De Ghost Rockers brachten naast enkele nieuwe nummers, ook hun allergrootste hits waaronder ‘Help mij’, ‘De Beat’ en natuurlijk ‘Ghost Rockers’ en opnieuw weet Tinne Oltmans als frontvrouw van de groep te overtuigen met haar prachtige stem. Maar ook Marie Verhulst had een solo-moment in de voorstelling, die wat ons betreft zeker niet moet onderdoen voor Tinne.

Wil jij ‘Ghost Rockers on Tour’ nog live zien? De show is nog te zien in Oostende (30 oktober), Antwerpen (2 november), Asse (4 en 5 november) en Hasselt (12 november). Snel zijn is wel de boodschap, want bijna alle tickets zijn de deur uit.

Bekijk ook zeker ons fotoverslag op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *