Nieuwe afleveringen van Mega Mindy

Vanaf 27 november brengt Ketnet nieuwe afleveringen van Mega Mindy. Naast de vertrouwde cast met onder andere Free Souffriau, Louis Talpe en Fred Van Kuyk, duiken er in het nieuwe seizoen enkele bekende gastacteurs op. Onder meer Ides Meire, Tine Reymer en Günther Samson nemen een rol voor hun rekening.

Ides Meire (De Parelvissers, Katarakt) en Tine Reymer (Loft, Sedes en Belli) zien we in de aflevering ‘Bezoek uit de Cosmos’. In deze aflevering landt er een ufo op het dorpsplein met aan boord vriendelijke ruimtemannetjes. Ze geven geschenken maar willen er ook krijgen. Het dorp slooft zich uit om ze allerlei waardevolle geschenken te geven. Wie het mooiste geschenk geeft, mag mee op bezoek naar hun planeet. Mieke is eerst onder de indruk van de ruimtewezens, maar voelt aan dat er iets niet klopt. Waarom willen ze geschenken?

Ook in de andere vijf afleveringen spelen telkens bekende acteurs een gastrol. Zo krijgen we onder andere Jos Geens, Günther Samson en Mark Verstraete te zien.

Mega Mindy is vanaf 27 november elke woensdag omstreeks 15.40 uur, zaterdag omstreeks 9 uur en 17.30 uur en zondag omstreeks 8.40 uur op Ketnet te bekijken. De aflevering met Ides Meire en Tine Reymer wordt op 4 en 8 december uitgezonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *