Extra spannende vijf-delige minireeks van Amika

Goed nieuws voor de vele fans van Amika: er komt dit najaar een extra spannende vijfdelige minireeks van de serie. ‘Amika – De gevaarlijke stunt’ speelt zich voor een groot stuk af in een circus en dat biedt natuurlijk tal van mogelijkheden voor spectaculaire gebeurtenissen.

Circus Patricio zit met een groot probleem. De topact is een wervelende, maar gevaarlijke paardenstunt, en net nu is het paard dat de stunt moet uitvoeren, kreupel geworden. Directeur Patricio (Peter Van de Velde) wil dat clown Umberto (Jos Van Geel) en acrobaat Sandro (Yemi Oduwale) de zaak oplossen. Sandro herinnert zich een foto in de krant van een mooi meisje en een prachtig paard: Amika. Ze besluiten Amika te stelen om hem de stunt te laten doen. Met veel moeite slagen ze in hun ontvoeringspoging. Merel (Moora Vander Veken) en Lotte (Kristien Maes) gaan zelf op onderzoek uit, met alle gevolgen vandien …

Ondertussen moeten Elvis (Rudi Morren), de nieuwe manager van de manège, Oli (Niels Destadsbader) en Jan (Ken Verdoodt) de mogelijke nieuwe investeerder Marjolein (Patricia Goemaere) en haar jarige dochter Jolien (Lisa Gadeyne) in de watten leggen. Ander gastacteurs zijn Michel Bauwens (politieagent) en Jimmy Laureys (krachtpatser).

‘Amika – De gevaarlijke stunt’ is dit najaar te zien op Ketnet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *