Het Meli Park komt even terug naar Plopsaland De Panne

Zopas werd in Plopsaland De Panne meer uitleg gegeven aan de pers over de ‘Meli Park Revival Weekends’ in het bijzijn van de familie Florizoone, de oorspronkelijke eigenaren van het beroemde Meli Park.

Plopsaland De Panne was niet altijd Plopsaland De Panne. Tot eind jaren negentig stond het park aan de Vlaamse kust bekend als het Meli Park. Het Meli Park was eigendom van de familie Florizoone en stond in het teken van de bijen. Eind jaren negentig nam Studio 100 het park over en toverde het om tot het allereerste Plopsa park. Nu, na 18 jaar heeft Plopsa beslist om eventjes terug in de tijd te gaan en het Meli Park terug te halen tijdens de ‘Meli Park Revival Weekends’ in september 2018.

“Na 18 jaar vinden we het hoog tijd om de nostalgische gevoelens terug naar het park te brengen. We willen liefhebbers onderdompelen in de sfeer van het voormalige Meli Park door herkenbare muziek van weleer en authentieke attributen, zoals de bijtjes van de razendpopulaire attractie Apirama, terug naar De Panne te halen.”, stelt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.

Tijdens de eerste twee weekends van september zullen bezoekers worden meegenomen op een nostalgische rollercoaster doorheen de wereld van de bijen. Niet alleen de Papegaaienshow keert terug, ook de orginele Meli Bij mascotte zal na 19 jaar opnieuw van de partij zijn om de bezoekers te ontmoeten en te entertainen. Daarnaast voorziet Plopsaland De Panne photowalls doorheen het park die terugblikken naar de tijd van toen. Uiteraard kunnen bezoekers een ritje maken op één van de attracties uit het Meli-tijdperk zoals De Splash, De Rollerskater en De Piratenboot.

“Het is super dat er een stukje van het Meli Park opnieuw tot leven wordt gewekt!”, besluit Robert Florizoone, zoon van Meli Park-stichter Alberic Florizoone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *