De ultieme Studio 100 muziek- en DVD boxen!

Het is bijna zover!… Nog twee weekjes en dan komt de Sint bij jou langs! Studio 100 maakt zich klaar voor Sinterklaas met enkele ultieme verzamelboxen waar je ongetwijfeld uren zoet mee bent.

Voor wie de shows of tv-afleveringen van zijn of haar favoriete Studio 100-figuur graag nog een keer wil zien, brengt Studio 100 leuke DVD boxen. Voor de muzikale kinderharten is er de ultieme Studio 100 Top 100 CD box.

 

De mooiste 100 hits van Studio 100 verzamelt op 5 cd’s in 1 box. Vijf uur meezingen met de hits van K3, Rox, Galaxy Park, Plop, Piet Piraat, Samson & Gert, Jabaloe, Mega Mindy, Bobo, Bumba, Het Huis Anubis, Amika en nog vele andere…

Studio 100 DVD boxen

 

20 uur kijkplezier met de shows en tv-afleveringen van je favoriete Studio 100-figuur:

Plop Showbox vol 1:
Meer dan 3 uur kijkplezier met de Plop shows: Plop gaat trouwen, Plop & het circus en Het bezoek van Pinki. Bestel hier.

Mega Mindy Showbox:
Meer dan 3 uur kijkplezier met de Mega Mindy shows: Mega Mindy en de schitterende smaragd, MEGA Mindy Show (Show 2011) en De Poppenmeester. Bestel hier.

Piet Piraat Showbox:
Meer dan 3 uur kijkplezier met de Piet Piraat shows: Het geheim van Esmeralda, Piet Piraat op Mango-eiland en Radio de Scheve Schuit. Bestel hier.

K3 Showbox:
Meer dan 3 uur kijkplezier met de K3 shows: MaMaSé!, De Wondermachine en Alice in Wonderland. Bestel hier.

Bobo Box:
30 tv-afleveringen van het vrolijke konijn Bobo verzameld op de 3 dvd’s: Bobo is jarig, Bobo wil vliegen en Bobo’s tv-show. Bestel hier.

K3 Hallo K3 Box vol. 1:
De eerste drie dvd’s met hippe tv-afleveringen van Hallo K3 verzameld in één box. Goed voor meer dan 3 uur kijkplezier. Bestel hier.

ROX Box:
De eerste drie: dvd’s met spannende tv-afleveringen van ROX verzameld in één box. Goed voor meer dan 3 uur kijkplezier. Bestel hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *