Maak kans op filmtickets voor Mega Mindy vs ROX

Vanaf 9 december kun je de nieuwe Studio 100 film: ‘Mega Mindy versus Rox’, gaan bekijken in de bioscoop. Studio 100 geeft nu filmtickets weg!

In de spannende avonturenfilm “Mega Mindy versus Rox” komen de 2 Studio 100-superhelden tegenover elkaar te staan door de sluwe trucs van nog een andere superheld: Waterman. Ooit was Waterman een goede held, maar door zijn honger naar macht raakte hij op het slechte pad. Nu wil hij koste wat kost de Gouden Helm in handen krijgen, een magische helm met superkrachten waarmee hij het eiland Malta wil vernietigen. Zal Mega Mindy het halen van Team Rox of zijn zij toch sterker? En zal Waterman het eiland kunnen vernietigen? Dat ontdek je vanaf 9 december in “Mega Mindy versus Rox”!

Wil jij ook graag van deze spannende film genieten? Dat kan! Studio 100 TV geeft duotickets weg voor de “Mega Mindy versus Rox” film. De tickets zijn geldig in alle Kinepolis-bioscopen en dit zolang de film in de zalen loopt! De film is vanaf 9 december in de bioscoop te bekijken!

Je kan de tickets winnen door op de Studio 100 website mee te doen met de wedstrijd die loopt t/m 2 december 2015.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *