Jubileumshow hoogtepunt van 20 jaar K3!

In 2019 is het exact 20 jaar geleden dat de hit Heyah Mama uitgebracht werd door de Karen, Kristel en Kathleen. Sindsdien heeft de populaire meidengroep heel wat teweeggebracht in Vlaanderen: niet alleen zijn ze 2 keer van samenstelling veranderd, de groep heeft ook duizenden kinderhartjes doen smelten met hun liedjes. Tijd voor een bijzonder feestje dus!

Reeds van bij het prille begin tot vandaag zijn Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis verantwoordelijk voor het indrukwekkende en rijke muzikale oeuvre van K3. Doorheen de voorbije 2 decennia schuwden ze ook niet de minder evidente thema’s zoals racisme (Alle Kleuren), holebi’s (Prinses & Superman), klimaatopwarming (De Aarde Beeft), enz. Daarmee vindt K3 vandaag en de voorbije 20 jaar aansluiting bij een heel grote groep van jonge én minder jonge fans. Ondertussen zijn er fans van het eerste uur die nu met hun kinderen samen dansen op dezelfde liedjes.

20 jaar K3

Dat K3 reeds 20 jaar bestaat en al die jaren muziek maakt moet natuurlijk gevierd worden. De komende maanden vinden er daarom allerlei activiteiten plaats om deze verjaardag in de kijker te zetten:

  • De Koninklijke Munt brengt nav deze speciale verjaardag een K3 munt uit met Hanne, Marthe & Klaasje.
  • In januari 2019 verschijnt het K3-magazine in een speciaal 20 jaar K3 jasje boordevol nieuws en weetjes over 20 jaar K3.
  • Op 6 maart 2019 verschijnt een speciaal K3 feestnummer en bijpassende clip.
  • Op verschillende zenders (o.a. VTMKids en Studio 100 TV) worden de fans verwend met K3 marathons, wedstrijden, backstage materiaal, en nog zoveel meer.
  • Ook op YouTube en in de gratis app Studio 100 Go zal het 20 jarig bestaan in de kijker gezet worden.
  • Later in 2019 komt er een speciale verzamel-CD rond 20 jaar K3.
  • De fans kunnen daarnaast ook terecht op 20jaarK3.com voor tal van leuke 20 jaar items zoals verjaardagskaartjes, kleurplaten, enz.

Jubileumshow

Maar de klap op de vuurpijl wordt natuurlijk de grote, extra speciale verjaardagsshow in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Deze show is de absolute apotheose van 20 jaar K3 en wordt een heel groot feest! Het belooft een spectaculaire voorstelling te worden vol verrassingen: zo zullen er meer dan 80 dansers te zien zijn, zullen er tal van medleys gezongen worden met zowel oude als nieuwe nummers, de bewegende tribune zal ook 1 keer rijden tijdens de show en de meisjes van K3 zullen voor het eerst te zien zijn in een nieuwe bijzondere outfit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *