Extra voorstellingen van Prinsessia show: ‘De Droomtroon’

Goed nieuws voor de fans van de prinsessen van Prinsessia: wegens groot succes zullen er twee extra voorstellingen van hun allereerste theatershow ‘De Droomtroon’ gespeeld worden in Antwerpen. 

In deze allereerste theatertour van Roos, Linde, Violet, Madeliefje en Iris maken ze dankzij kok Basiel kennis met “de droomtroon”. Als je op de troon in slaap valt, dan droom je de allermooiste droom. De prinsessen proberen dit, maar elke droom, hoe mooi hij ook is, verandert in een nachtmerrie. Lukt het hen te achterhalen wat hun dromen steeds verstoord? Kunnen zij ooit nog heerlijk dromen?

Vorig theaterseizoen trokken de prinsessen van Prinsessia samen met kok Basiel langs de Nederlandse theaters. Dit seizoen zijn de Vlaamse theaters aan de beurt! En dat de belangstelling groot is voor de allereerste theatershow, is opnieuw bewezen. Wegens groot succes heeft Studio 100 twee extra voorstellingen toegevoegd aan de speelkalender. De extra voorstellingen zullen doorgaan op woensdag 2 november in het Antwerpse theater Elckerlyc om 11 en 14 uur. Na afloop van de voorstelling staat er ook een fotosessie met de prinsessen gepland!

Kijk meer tickets en meer info zeker in onze Plopsabase!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *